Så blev jag fru i Oslo

Mitt namn är Susanna och jag flyttade till Oslo för ungefär 7 år sedan. Jag, som så många andra, bestämde mig för att flytta hemifrån och börja jobba i grannlandet på grund av brist på jobb i staden där jag bodde. Så direkt efter gymnasiet så tog jag mitt pick och pack till Oslo för att uppleva storstadslivet. Jag och mina kompisar fick tag i en lägenhet innan vi ens flyttat upp och jag blev anställd på Lindex efter tre dagars jobbsökande. Allt flöt på väldigt bra, dagar blev till veckor, som blev till månader, som blev till år.

 

Några resor, en hel del festande och några lägenhetsbyten senare så är jag här. För snart två år sen så träffade jag mannen i mitt liv och allting förändrades! Det som förr var så roligt och förgyllde min vardag betydde inte längre lika mycket. Allt meningslöst festande och alla ytliga människor jag träffat och umgicks med gav mig inte längre någon mening.

 

Det var en dag i februari det hände. Min bästa kompis hade flyttat till Stockholm och tyckte därför att jag skulle skaffa mig en profil på en dejtingsida för att jag inte skulle känna mig så ensam. Jag la inte ner så mycket energi på det, men skaffade en profil och svarade lite då och då på när folk skrev. På alla hjärtans dag så fick jag ett medelande från Martin och efter att vi utväxlat några få meningar med varandra så bestämde vi oss för att ses över ett glas vin dagen därpå.

 

Jag hade en lustig känsla i kroppen när jag skulle gå och möta honom och när jag såg att han stod där och väntade på mig i sin röda vinterjacka så kändes allting så obeskrivligt rätt. Vi kramade varandra och då insåg jag med en gång att vi passade perfekt ihop och vi har varit oskiljaktliga sen dess.

 

Efter bara några månader så friade han till mig och sen dröjde det inte länge innan vi väntade vårt första barn.

Nu var det snart två år sen vi sågs för första gången och vi är gifta och har fått våran son som nu är 5 veckor gammal.

 

Eftersom det har hänt så otroligt mycket i mitt liv och speciellt dom senaste åren, så har jag bestämt mig att dokumentera allt som, från och med nu, sker. Det händer en hel del saker med mig nu den kommande tiden. Bland annat hur jag ska komma i form igen efter graviditeten, mitt liv som fru till världens mest fantastiska man, min sons uppväxt, vårat husbygge och en hel del annat spännande.

 

Så fortsätt gärna att läsa om du önskar att följa mitt liv som Fru i Oslo.

 

1 reaktion på “Så blev jag fru i Oslo”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *