Drömhus

Hej!! 

Tänkte att jag skulle berätta lite om husbygget vi har påbörjat.

Jag och min man hittade det perfekta området, lite utanför Oslo och bestämde oss med en gång att köpa en tomt där. Detta var det största impulsköpet i våra liv. Men efter att vi blev gravida med lille Filip så önskade vi att komma oss ut ifrån vår lägenhet i centrum, till ett hus i naturområdena,

Detta är huset vi har börjat bygga:

 

Huset är 178m2 och är på två våningar. Vi köpte tomten och bestämde oss att bygga just detta huset i höst och för bara några veckor sen så började dom med grundarbetet.

 

Vi har gjort en hel del tillval och ändrat på vårat badrum, samt köket en hel del. Men det kan jag gå lite djupare in på i ett annat tillfälle. 

Detta är ett jättespännande projekt och vi ser verkligen fram emot att få flytta in till sommaren. Men innan dess är det en väldans massa saker som ska göras. Bland annat måste vi få sålt lägenheten vi bor i nu, samt sälja en hel del som vi inte önskar att ha med oss till vårt nya hus. Vi måste också, sen när det är dags, inreda hela vårt nya hus från topp till tå. Så det kommer nog att bli en hel del inredningstips med mera dom kommande månaderna.

 

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *