Kokain

 kom hem precis och frågade om jag hade fått med mig att dom hittat massa kokain i bananlådor. Han jobbar nämligen i kontorslokalerna ovanpå.
Tullen hade hittat 145 kg kokain gömda i bananlådor! Är ganska sjukt att gått förbi där och inte fattat vad som gömmer sig bland alla bananer. Vem kunde liksom ana?
Det är helt ofattbart att sånt är så nära en utan att man har en aning om det. Folk får såklart göra vad dom vill, men jag tycker att det är lite obehagligt att folk dealar och tar droger i närheten av min familj. Det är sånt som man bara tror händer på film. Men det här är faktiskt verkliga livet! Det sker i verkligheten också!
Så jag antar att det är någon jäkligt förbannad knarkbaron någonstans i världen som inser nu att han förlorat allt sitt kokain och förmodligen en hel del pengar på att tullen i Norge beslagtagit hans 145 kg med drugs till ett gatuvärde av 50 miljoner kronor!!!
Det är en sjuk värld vi lever i..
 
Vg skriver om händelsen här!!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *