Drömhus del 2 Badrum

Huset vi håller på att bygga är verkligen ett riktigt drömhus och jag är så lyckligt lottad som har möjlighet att bygga det och inreda det precis så som jag önskar!
 
Vi har tre badrum i huset, varav ett är vårat masterbad som tillhör mitt och Ms sovrum. Detta bad är lite större och vi har därför valt att lägga lite mer fokus och pengar här. Vi har bland annat valt att sätta in ett designer badkar.
Bild

Vi valde mellan jacuzzi eller badkar men kom fram till att vi ville ha ett badkar. Jag vill kunna lägga mig i ett varmt bad med doftande badskum och tända ljus. En jacuzzi känns inte lika mysigt och avslappnande eftersom det låter så mycket när det bubblar och dessutom tycker jag inte att en jacuzzi är så snyggt.

Bild

Vi har valt för att gå för ett kakel i en ljus, behaglig, beige färg. Vi kommer att ha 30*60 kakelplattor på väggarna, 60*60 på golv och mosaik i duschen. Detta är vi jättenöjda med och tror att det kommer bli superfint!

Golv fliser

Vi har tänkt oss att sätta in en vattenfallsdusch också. Men har inte riktigt bestämt oss för hur den ska se ut exakt. Men någonting i stil med denna:

Jag älskar att åka på spa och önskar därför att man ska få en spakänsla när man går in i vårat badrum. När det kommer till handdukar och annan inredning i badrummen så är jag ett stort fan av Lexington. Det är stilrent och fräscht.
Det är så kul att bygga hus och inreda exakt så som man önskar att ha det! Nu är det inte många månader kvar innan vi får flytta in. Först ska vi bara få sålt lägenheten vi bor i nu, men det ska nog inte vara några problem! 😉

 

 

2 reaktioner på “Drömhus del 2 Badrum”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *