Foto och kaffe

Godmorgon!
Här sitter jag och försöker förstå mig på den nya kameran och dricker min morgon kaffe.
Jag tycker det är ganska kul att man kan fokusera på ett objekt objekt och få det andra mer blurrigt. Måste säga att jag är väldigt nöjd med kameran hittills, men ska ge er en ordentlig recension när jag har provat den ett tag.
 
Vad gott det är med kaffe förresten! När jag blev gravid så stod jag inte ut med lukten av kaffe eftersom jag mådde så illa. Jag valde sen att inte dricka kaffe under hela graviditeten på grund av all koffein. Nu när jag ammar så kan jag inte dricka allt för mycket heller, men en kopp på morgonen unnar jag mig allt. Sen efter ett halvår med amming så får jag dricka hur mycket kaffe jag vill! 🙂
 
Idag ska min kära vän, Sara, komma hit och hälsa på idag. Hon har inte träffat Filip än, så det ska bli kul att få visa upp honom för henne. Jag är så stolt, så stolt! Nu ska jag göra mig i ordning och städa lite här hemma. Ha det bra så länge!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *