Träningstips

Att genomgå en graviditet i 9 månader resulterade i en viktuppgång på 18,6 kg, vilket jag önskar att gå ner igen så fort och effektivt som möjligt. En sak som är väldigt positivt med amningen är att livmodern drar ihop sig och att man dessutom bränner 500 kcal i timman. Så därför har jag redan lyckats att gå ner nästan 15 kg.

Eftersom jag fortfarande ammar och har tänkt att göra det åtminstonde till han är 6 månader, så kan jag inte banta eller hetsträna på något sätt. Det är viktigt för mig och min son att jag får i mig tillräckligt med näring och att jag inte tränar för hårt. Så därför tänkte jag, med rätt kost och måttlig träning, se om det är möjligt att gå ner 5 kg till sommaren.

I dagsläget väger jag 63 kg och min idealvikt är 58. 

En sak som jag gjort dagligen sen bara några dagar efter födseln är att komma ut och gå promenader med vagnen. Det är någonting jag kommer ha som regel varje dag eftersom det är nyttigt för både mig och lille Filip. Sen får vi se om jag börjar med lite träningsövningar hemma till att börja med!
 
Jag har precis lagt lilleman i vagnen och tänkte ta med han ut nu med en gång! Hej så länge 🙂

2 reaktioner på “Träningstips”

  • Matilda skriver:

    Jag såg denna bild och måste bara fråga. Är den bilden tagen i Alingsås? Jag är från Alingsås och fick för mig att detta var mitt hem, haha har kanske helt fel. Din blogg är jätte bra! Och din träning efter graviditeten imponerar mig. Kram!

  • Hanna Of Sweden skriver:

    va duktig du är som redan lyckat sgå ner 15kg!! hur gammal är sötnosen? 🙂

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *