Filip 6 veckor

Då var vi hemma igen efter en härlig promenad och besök hos helsosyster.
Jag hatar folk som kommer försent till möten så jag är väldigt noga med att själv alltid vara i tid. Men idag planerade jag nog inte lite väl mycket tid på min promenad och var framme nästan 40 minuter för tidigt, så jag och Filip tog en liten extra sväng.
Filip sov så sött i vagnen, så det gjorde ingenting att vi gick en liten extra promenad.
 
Väl framme så vägde vi honom och han hade gått upp nästan 800 gram på dom senaste tre veckorna! Alltså väger han nu 4806 g! 🙂 Så det var jättebra och han följer utvecklingskurvan perfekt. Sen pratade vi om hur han och jag mår nu 6 veckor in i det nya livet. Det kändes bra att vara där och prata av sig lite.
 
Nu är vi som sagt hemma igen och har precis fått i oss lite middag. Vi har börjat se på en ny serie på Netflix också, House of cards. Ganska bra faktiskt. 🙂

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *