Norska priser

Jag är svensk, men måste säga att Norge är mycke bättre än Sverige på dom flesta punkter! När det kommer till jobb, underhållning, uteliv, restauranger, miljö och ja, det mesta. Men en sak som är mindre bra är dom norska priserna. Jo visst tjänar vi betydligt mycket bättre i Norge än vad man gör i Sverige, men sen kostar det ju att bo här också!
Till exempel chokladen. Jag är en riktig gottegris och älskar mina sötsaker, så därför passar jag på att köpa med mig en massa när jag är i Sverige och hälsar på.
I Norge får du 1 mjölkchoklad för ca 40 NOK. I Sverige får du nästan 3 stora för samma pris! 
 
Samma sak gäller för det mesta. Men som sagt, vi tjänar så mycket att vi ska ha råd att pröjsa lite extra för chokladen och andra saker 😉 

1 reaktion på “Norska priser”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *