Flashback Friday

Varje fredag tänkte jag blicka tillbaka i tiden och skriva om viktiga episoder som tidigare skett i mitt liv.
Idag tänkte jag börja med hur mitt liv såg ut innan jag träffade M. Så håll i er, here we go! 😉
 
Innan jag träffade M så var jag en riktig partytjej. Jag älskade att vara singel och kunna göra precis som jag ville!
Jag flyttade till Oslo direkt efter gymnasiet och började jobba. Mitt mål var att tjäna massa pengar för att sen ha råd att åka ut och resa. Man kan väl säga att jag levde dag för dag och försökte verkligen leva livet till fullo! Jag var i St Tropez, Texas, Hawaii, London (ca 10 gånger), Paris (några gånger), Barcelona, Mexico (1 månad) och runt om i Usa – Miami, New York, San Fransisco, La, Vegas… (3 månader)
 
Vi kan ju börja med den längsta resan jag gjorde. Vi startade i Mexico.
Slappade på en strand där vi hade ett eget hus på stranden och inte en enda turist i sikte.
Sen tog vi flyget till Miami, sen New York, sen San Fransisco, hyrde en bil och körde till Vegas och LA.
Vi bodde lyxigt världen över. Här i Miami bodde vi i en Penthouselägenhet.
Time Square, New York
Grand Canyon, Nevada
Åkte fast för fortkörning på väg till Vegas.
Las Vegas
Poolpartyn gick vi på i princip varje dag, i en månad, i Vegas 🙂
Det blev en hel del fester och annat skoj och efter mycket tid i solen så blev jag plötslgt blond. 
 
Efter vi kommit tillbaka från denna resan så hade jag ingen lust alls att börja jobba igen. Jag ville bara ta dagen som den kom, vara ute och vara social, träffa nya människor och bara ha kul. Så då startade vi ett eventföretag som annordnade fester i Oslo.
Det var kul och vi hade en hel del lyckade fester, en gång i månaden i lite över ett år. Men mitt upp i allt så träffade jag och livet tog en helt ny vändning…
 
To be continued

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *