Nagelack

Jag är, som ni kanske inte vet, en väldigt flickig flicka och jag älskar allt som har med kläder, skor, smink och pynt att göra! En sak som är väldigt vikigt för mig är att ha fina naglar och händer. Så därför är jag lite småtokig i nagelack.
Just nu är mitt favoritlack ett från Maybelline som min bästa vän skickade till mig i julklapp från Stockholm.
Ser lite kletigt ut på bilden, fick inte helt till det med min super hightech kamera. Men det är glittrigt och fint på. Räcker gott och väl med ett lager för att få jämn och fin färg. 🙂
Jag byter nagelack jätteofta och tycker det är viktigt med fina händer. Det fulaste och äckligaste jag vet är folk som biter på naglarna. Usch och fy. 

1 reaktion på “Nagelack”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *