Mathallen

Idag har vi varit på Mathallen och ätit lunch med Sven.
Mathallen är som det låter, en hall med mat. Där samlas små delicatess-restauranger och charker från hela världen. Det är ett supermysigt ställe där man kan få provsmaka och köpa allt från fin choklad till kött och ost.
Vi satte oss på ett ställe som vi vet att dom har god lunch. Vi alla tog en andeconfit sandwish som jag ätit förr och vet är god. Kostar bara 79 kr och är därför väldigt rimlig i pris när man tänker på vad det brukar kosta med lunch i Norge.
Detta lilla haket är franskt och alla som jobbar där är fransmän. Så himla härligt tycker jag! 🙂
Det är så mysigt där inne och massor av folk och saker att se på. 
Kaffe från 1950 talet någon? 😉
Vi satt där till chefen bestämde att det var dags att gå. Han trivs bäst utomhus i friska luften.
Det är alltid lika kul att träffa Sven, synd att det blir så sällan bara. Men så är det ju när man inte bor i samma land tyvärr.
Nu resten av kvällen ska vi ta det väldigt lugnt. Jag känner mig, som sagt, inte helt hundra och skulle väldigt gärna vilja bli frisk så fort som möjligt! Så nu ska jag krypa ner mig under filten i soffan och dricka en kopp amme-te! 🙂

1 reaktion på “Mathallen”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *