Drömhus del 3 Planlösning

Då var det dags att berätta lite mer om vårt drömhus. Idag tänkte jag visa er hur vi har tänkt med planlösningen!
Detta är huvudvåningen. Till vänster ser ni en grovingång/tvättrum med egen ingång. Vi tänkte att det kunde vara perfekt nu när vi har barn att man kan gå den vägen om man har varit ute i regn och slask och är skitig. Då kan man bara slänga av sig sina skitiga kläder där innan man går in i huset.
Det gröna rummet i mitten är såklart entrén med ett bad till höger när man kommer in. Sen har vi kök med köksö och öppen planlösning. Sen har vi tänkt att inreda med middagsbord i mitten av rummet, sen en myskrok med öppen spis och soffgrupp och till slut längst in hade vi tänkt oss en tvkrok. Detta rummet ligger på ca 64 kvadratmeter. 
 
När man kommer upp på övervåningen så har vi en bod till vänster och tvrum till höger. På ena sidan av denna våningen så kommer vi att ha ett gästrum och FIlips rum med eget bad. På andra sidan kommer vi att ha vårat sovrum, walkincloset och ett större bad. Självklart finns det en större balkong på denna våning ut ifrån tvrummet. 🙂 Det ska bli så kul att inreda alla rum från topp till tå. Jag vet ungefär vilken stil vi kommer att pynta vårt hem med, men det får ni läsa om en annan dag! 🙂
 
Vi tror i alla fall att denna planlösningen blir toppen! 😉 Vad tror ni? 
 

4 reaktioner på “Drömhus del 3 Planlösning”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *