Mamma

Godmorgon!
I natt fick vi sova fyra timmar i sträck, vilket gjorde att jag i vart fall känner mig relativt utvilad. Dock blev det inte mycket mer sömn än så efter kl 02.00 i natt. Jag har lite problem med att få lillkillen att rapa efter att han ätit och därför ligger han och vrider sig i sin säng och kan inte slappna av.. Så om det är någon som har något supertips på hur man får bäbisar att rapa så får ni gärna säga till! 😉
Idag kommer som sagt min mamma på besök. Det ska bli så kul att träffa henne. 
Filip med sin mormor i julas.

Annars sker det väl inte något speciellt mer idag. Amma, pumpa, äta, vila, amma, göra sig i ordning, amma och sen gå och möta mamma. 🙂
 

2 reaktioner på “Mamma”

  • mamanda skriver:

    Nä vad träligt. Vad har ni för flaska om du pumpar? När jag gick över till mam antikolik fick hon inte i sig lika mycket luft och behövde då inte rapa lika ofta 🙂

  • Jennifer: skriver:

    Jobbigt när de inte vill sova :/ Jag brukade ha min son i upprest position (mot mit bröst) samtidigt som jag klappade eller strök på ryggen. Det är säkert det du har gjort men ibland kan det ta otroligt lång tid så ha tålamod 🙂 Fungerar inte det så sätt honom i ditt knä med hans ansikte utåt mot rummet, håll din hand som stöd under hans bröstkorg och luta honom framåt samtidigt som du klappar på ryggen, den fungerade nästan alltid för oss!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *