Amme-te

För några dagar sen så verkade det som att vår lilla pojk hade så ont i magen. Han spände hela kroppen, vände och vred sig och verkade väldigt obekväm en stund efter att han hade ätit. Så när jag var hos helsesyster (som barnmorska heter här i Norge) så sa hon att jag skulle boka tid hos en expert på det här och att det kunde bero på att han blev född med hjälp av sugklocka. Så vi har tid nu på fredag hos en sån där terapeut. Men fram tills dess så bad hon oss prova Amme-te. 
Amme-te finns att köpa på Apoteket och kostar 139 kr. Man tar en halv tsked och gör i ordning som vanligt te, men man ska ha i det i 10 minuter innan man dricker. Det smakar lite lakrits och om man har i lite honung så smakar det faktiskt riktigt gott!
Detta te var verkligen helt fantastiskt! Filip har inte spänt sig och verkat orolig i magen sen jag börjat dricka detta. Så om ni har problem med er lilla skatt så tycker jag verkligen att ni ska ge detta teet ett försök innan ni börjar proppa i lillen med massa magdroppar och onödig medicin. 🙂
Se så nöjd och glad han är! Den finaste lille pojken i världen i mina ögon! 🙂

8 reaktioner på “Amme-te”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *