Låtsashelg

Idag kände jag och för att låtsas att det var helg. Vi tyckte båda att den helgen som var bara försvann alldeles för fort och plötsligt var det en ny vecka igen. Så jag tänkte att jag skulle överraska med färdiglagad middag, lugn musik och tända ljus i lägenheten tills min kära man kom hem från jobbet.
Jag lagade rökt fläskfilét, potatisgratäng med gurka och tomat till. Känner mig som en duktig liten hemmafru när jag lyckas få till att städa här hemma, tvätta, plocka och fixa med mat och ta hand om lille Filip. Det är en härlig känsla att veta att man gör någon nytta i familjen när min man är och jobbar. 
Självklart lyxade vi till det med lite efterrätt också eftersom det är ”helg” idag. Glass, kaksmulor och chokladsås är en favorit hemma hos oss!
Nu sitter vi i soffan och kollar på sesong 4 av Solsidan. Så jäkla kul det där programmet alltså! Älskar Fredde och Mickan 😉

5 reaktioner på “Låtsashelg”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *