Snö och skor

Idag tog vi en liten sovmorgon jag och Filip. Han verkar må mycket bättre redan! När vi kom upp nu så såg vi att det var snö ute! Fullt med snö! Så nu är väl vintern här för att stanna verkar det som. Själv föredrar jag snö i december och efter det längtar jag väl egentligen mest till sommaren igen. 
Nu är det redan mitten av januari, så vi är i full gång med att planera försäljningen av lägenheten. När, hur och för vad osv. Det är så mycket som måste göras innan vi ska flytta in i huset. En sak som jag tänkte börja med redan nu är att försöka få sålt alla prylar vi inte vill ha med oss här ifrån. Tänkte bland annat försöka sälja av mig lite av min skosamling. Har funderat på om man ska starta ett konto på Tradera, är det någon av er som har erfarenhet med den sidan och vet hur det fungerar? Jag kan ju alltid lägga upp lite skor här också så kanske det är någon av er läsare som är intresserade. Det är framför allt mina favoritmärken, Gucci, Prada och Christian Louboutin jag har som jag kan tänka mig att sälja. Me också okända märken som jag kan släppa för nån hundring. 🙂 Jag lägger upp sen när jag får tid så får ni se! 
Nu ska Filip ha mat. Hungrig liten växande pojk det där 😉

8 reaktioner på “Snö och skor”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *