Räddaren i nöden

Ett tips till alla mammor eller blivande mammor att inskaffa – en Babybjörn!! Den räddar mig seriöst varje morgon när Filip bara vill vara hos sin mamma och jag har en miljon saker jag måste få gjort. Man kanske inte tänker på hur mycket man faktiskt gör på morgonen om man inte har en liten bebis. När jag går upp vill jag gärna få gjort detta:
– klä på mig (detta gör jag iofs utan babybjörn)
– gå på toaletten
– göra en kaffe
– hälla upp en stor kanna med vatten (blir dödstörstig av att amma)
– göra frukost
– göra i ordning pumpen
– sminka mig
– plocka undan här hemma, diskmaskin, småstäda, ibland tvätta

Det hade varit omöjligt för mit att få detta gjort utan min bebis tätt intill mig. Han är så mammig och sällskapssjuk nu och vill gärna vara med och med Babybjörn så kan han det! 🙂 Underbart!
Nu har jag fått gjort det mesta, så nu sitter han istället och gungar i sin babysitter (som också är guld värd!)
 

 

3 reaktioner på “Räddaren i nöden”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *