Träna

                              Gravid ca v 30ish                                                           Sommaren innan graviditet
Innan jag blev gravid så var jag helt okej vältränad, hade fasta små bröst med B-kupa och ca 70 cm runt midjan. När jag var gravid så fick jag ca D-kupa på brösten och var som mest ca 120 cm runt midjan. Nu efter graviditeten har jag E-kupa och ca 80 cm runt midjan. Brösten antar jag kommer gå tillbaka en aning när jag slutar amma. Jag hoppas i alla fall det! Och midjan ska jag allt se till att få tillbaka !!
 
Så idag tänkte jag gå ner till Sats och se om jag kanske skulle få börjat tränat ordentligt igen. Jag är så ofattbart sugen på att komma igång nu och få tillbaka min smala, vältränade kropp. Känner mig fortfarande en anig slapp efter graviditeten, trots att jag nästan gått ner allt i vikt.
Vi får se vad dom säger, har inte lust att betala en förmögenhet och jag kan heller inte sätta upp mig på ett helt år eftersom vi ska flytta snart! Nu har jag Sats i anslutning till vår lägenhet, men det kommer jag inte att ha sen när vi har hus, då kanske jag skaffar ett eget gym i huset istället! 😉

4 reaktioner på “Träna”

  • vill man så kan man =) jag va super nöjd med min kropp innan jag fick mitt första barn hade stor C kupa och i slutet av graviditeten hade jag EE och hade även gått upp 23kg men gravid kilona försvann fort som fasen och ja fick rätt snabbt tillbaka min kropp som ja hade innan brösten va ja dock inte lika nöjd me efter en så stor förstorning och sen ammning på de men jag hade frtf C i strl

  • Elin skriver:

    Sv; Eller hur! Visst är den 🙂

  • Jag ser verkligen fram emot att få tillbaks min gamla kropp efter graviditeten. Denna gang har jag gått upp snart 30 (!!!) kg, och jag är inte bekväm med det. Innan jag blev gravid gick jag ner 14 kg och jag kände mig sååå snygg. 😀 Men snart så är det over! 🙂

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *