Då var det dags!

Då var vi färdiga här hemma och klara för att gå till doktorn. Det är så oerhört kallt ute just nu, så jag får se till att klä både mig och Filip varmt så att vi inte blir förkylda igen. En sak som jag saknar till bäbisar är ordentliga vantar. Bebisar har ju så små händer och vantarna är så himla stora! Det vi har gjort är att använda sockar som sitter tätt mot händerna. Det har fungerat hittills eftersom det inte varit så jättekallt ute. Men nu får vi nog sätta dom gigantiskt stora ullvantarna över! 
Det var inte det lättaste att få Filip att hålla still sin hand. Han är så sprallig nu för tiden när han är vaken. Men här ser ni hur stora vantarna faktiskt är! Men huvudsaken är väl att dom håller värmen antar jag 😉
 

2 reaktioner på “Då var det dags!”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *