Doktor och träning

Idag ska jag på 6veckorskontroll hos min doktor! Det var i och för sig 7 veckor sen jag födde nu, men fick inte tid förän idag. Men det spelar ju inte så jättestor roll. Jag är inte helt säker på vad man gör på en sån här kontroll men vi ska väl prata om preventivmedel, hur jag mår och se så att allt är på plats. Det mest intressanta jag ska fråga om är om jag kan få börja träna. Jag kan knappt vänta tills jag får börja springa och träna styrka på gymmet igen! Jag vill verkligen komma i from!
Jag blev medlem på Sats igår faktiskt. Dom hade en kampanj (vilket jag vet att dom nästan alltid har för att locka folk att bli medlem) vilket innebar att jag fick träna gratis fram till mars. Dessutom betalar jag nästan hälften av vad det kostar eftersom jag bara önskar att träna på dagtid. Så det slutade med 335 kr/månaden, vilket är ett superbra pris tycker jag! Dessutom så ingår det 3st PT-timmar också! 🙂
Så om jag får klartecken från doktorn så ska jag börja redan idag! Jag hade tänkt att ta bild, vikt och mått på hur jag ser ut nu och sen en gång i månaden för att se om man kan se några resultat! Kan möjligen skriva lite hur jag tränar och äter också om det skulle vara intressant att läsa om? Men önskar kanske inte att ha en fullständig träningsblogg. Är ju så mycket annat spännande förutom träning som händer i mitt liv! 😉

3 reaktioner på “Doktor och träning”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *