Flashback Friday

Första dagen då jag träffade min man
 
Det hela började med att min bästa vän skulle flytta till Stockholm och lämna mig kvar i Oslo alldeles ensam. Det kändes i alla fall så, även fast jag hade många vänner så är min bästa vän väldigt speciell. Jag hade varit singel i nästan 4 år, så därför tänkte vi att det kunde vara dags för mig att börja dejta igen. Nu när jag inte längre kunde vara med min bästa vän varje dag så hade jag ju all tid i världen att träffa folk på dejt.
Jag satte upp en profil på en dejtingsida och började så smått svara på när folk skrev till mig. Det var ganska underhållande, men jag tog det inte på så stort allvar eftersom jag trivdes med att vara singel och hade egentligen inget större intresse i att skaffa pojkvän.
På alla hjärtans dag, den 14 februari, så skrev till mig. Han skickade en house-låt till mig eftersom han sett på min profil att jag gillade den typen av musik. Låten var bra, så jag svarade och frågade vad han gjorde en dag som denna. Hans fyndiga svar fick mig att skratta: ”Jag tvättar. Valentines day=Laundry day”
Efter några meningar bytta på internet så bestämde vi för att ses dagen därpå på ett glas vin.
 
Den 15 februari var nu här. Jag kände mig nervös, men hade en bra känsla i kroppen.
Bild tagen ca 1 timma innan jag mötte för första gången

Vi skulle träffas vid Solli plats. Jag satte mig på bussen och blev bara mer och mer nervös. När jag klev av bussen så såg jag honom stå där vid kiosken och vänta på mig i sin röda, stora vinterjacka. Vi fick ögonkontakt och jag kände med en gång att jag bara ville krama honom, så det gjorde jag!
När jag är nervös så babblar jag som en galning. Men det var nog bara bra eftersom var lite mer avslappnad och lugn. Vi delade på en flaska vin på Champagneria och konversationen flödade. Hans ögon var så fina och allting kändes så perfekt. Det är svårt att förklara hur det kändes, men när det är rätt så är det, då vet man.
När vinet började ta slut så ville jag inte att kvällen skulle sluta. Jag drack långsamt och försökte ha kvar vinet i mitt glas så länge jag kunde. Jag tror att kände likadant, för det dröjde inte länge innan han erbjöd sig att köpa en flaska till. 
Där satt vi och pratade, såg på varandra och bara njöt av vilken fantastisk kväll vi hade tillsammans. Vi satt där till stängtid och ställde oss sen utanför och pratade lite innan vi var tvugna att skiljas åt. 
Kvällen avslutades såklart med den bästa kyssen jag någonsin upplevt i mitt liv. Vi skiljdes åt och vem kunde ana hur detta förhållandet skulle fortsätta…
 
To be continued..

2 reaktioner på “Flashback Friday”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *