Glad bebis!

Nu kom vi precis hem igen från terapeuten. Filip hade inte blivit direkt påverkad av att han blev född med sugklocka verkade det som. Däremot har han skaffat sig en favoritsida som han gärna vill ligga på, vilket terapeuten tyckte att vi skulle försöka vänja han av med. Så från och med nu ska vi försöka hålla honom och lägga honom åt vänster sida istället för hans högra. Men det ska nog gå bra, för det var inget extremt bara en liten grej att tänka på så att det inte blir värre. Annars sa hon att det är helt normalt för bebisar att vara lite griniga och gasiga på kvällarna. Man kan hjälpa till med matsmältningen genom att massera lite lätt på magen och ryggen. 
Efter besöket så tänkte jag egentligen gå till gymmet, men var tvungen att åka tillbaka till jobbet och kunde inte passa Filip. Så då bestämde jag mig för att gå en lite längre promenad i snön. Snacka om jobbigt! Jag fick nästan blodsmak i munnen och var alldeles svettig när jag kom hem igen! Så, jag skulle vilja säga att det är nog träning att gå ut med barnvagn i snön! 😉
Nu är Filip jättetrött och ska sova middag. Så då tänkte jag passa på att göra lite situps och rumpövningar här hemma. Skippar gymmet idag så att jag och kan ha en riktig mysfredag sen när han kommer hem! 🙂

3 reaktioner på “Glad bebis!”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *