Bara vi, lilla familjen

Godmorgon!
 ( bild från igår innan vi skulle iväg på fika och middag 🙂 )
Idag är det söndag och det är våran familjedag. Det är den enda dagen i veckan som vi har bestämt att det bara ska vara oss och inga andra. Vi är för det mesta ute och träffar vänner eller gör någonting, antingen att jobbar eller att vi har avtalat andra möten. Men söndagar är vi lediga båda två och då vill vi helst bara vara vi. 
Eftersom vi inte fick till gipsavtrycken igår (vi köpte heller aldrig någon ram eller guldfärg) så tänkte vi börja lite smått med det idag. Sen har jag också fått inbjudningskorten till namngivningsceremonin, så dom tänkte jag skriva ner adresserna på och sen skicka iväg om inte allt för lång tid.
Så lite pyssel står på schemat idag och förutom det så blir det bara en herrans massa mys!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *