Mysdag på stan

Idag har vi varit på stan och shoppat. För första gången på väldigt länge så tyckte jag det var riktigt kul att köpa kläder till mig själv! Jag har gått ner all min graviditetsvikt och ser nu ut som jag gjorde innan och mår väldigt bra över det! Efter att vi shoppat någon timma så åt vi lunch på Egon.
Det är så mysigt där inne och man glömmer liksom av att man är på ett stressigt köpcenter med massa folk!
Jag år Quesadias som var jättegoda! Sen när vi var mätta och belåtna så var det dags att åka hem igen. Filip har fått en liten leksak som vi har hängt på hans bilbarnstol som han tycker är väldigt intressant att kolla på när vi åker bil. 🙂
Vi köpte också ett babygym till Filip som sitter och skruvar ihop nu. Jag visar er sen när han är färdig hur den ser ut! 🙂 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *