Drömhus del 8 Tvättrum/Grovingång

Ett rum i huset som kanske inte är så jätteintressant att läsa om, men som är väldigt bra att ha, är en grovingång. Det kommer alltså att finnas två ingångar till huset, en fin entré och en ingång rätt in i tvättrummet. Detta rum är 5,5 kvadratmeter och har alltså relativt stor plats till att tvätta, tummla och hänga tvätten, förvara städsaker och andra ting. Det här är ett rum som jag har saknat nu när jag bor i lägenhet. Att slippa ha tvättmaskin och tumlare på toaletten och att kunna hänga tvätten i ett eget rum och slippa ha det i vardagsrummet är guld värt! Nu när vi dessutom har barn så är det perfekt att kunna ställa barnvagnen bland annat. 
Frågan är nu vad man ska ha för tvättmaskin och torktumlare. Vad jag har hört så är Bosch bäst?

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *