Ljusare?

Godmorgon
Idag var vi uppe tidigt som attan, som vanlgit. I natt gick det tyvärr inte lika bra med sömnen. Filip ville vara uppe mellan 2-4 i natt, vilket var lite jobbigt. Så nu är vi måttligt trötta. Men det känns nästan som att det börjar bli ljusare ute nu? Klockan är kvart i åtta och det är inte kolsvart! Känns ju jätteskönt det.

Idag har jag inga planer faktiskt. Jag hade velat träna, men eftersom jag bara har dagspass och kan träna på dagen så är jag lite avhengig (kan inte komma på det svenska ordet. beroende kanske?) av att M inte jobbar allt för länge, så att han kan passa på Filip. Så jag tänkte ta mig ut på en långpromenad i alla fall så att jag får rört lite på mig. 

Vi har ätit alldeles för mycket skit det sista. Jag rör inte socker på vardagarna, men bara för det så vräker jag i mig på helgerna! Så igår hade både jag och så ont i magen att vi bestämde att hålla oss undan godis även på helgerna för en stund fram över. Jag tänkte sätta ett mål att hålla mig under hela februari! Tror ni jag fixar det?

1 reaktion på “Ljusare?”

  • Emilie skriver:

    Ja! Jag tror definitivt du klara det 😀 Gäller bara att inte ha godis hemma (lättare sagt än gjort, haha) & inte kolla åt godishyllan i affären!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *