Tiden bara rusar iväg

Det är så sant som det är sagt att tiden bara rusar iväg. Filip växer så oerhört fort och nu är han nästan dubbelt så stor som han var när han föddes. Han är inte längre en liten bebis utan börjar mer och mer bli en liten pojk. 🙂 
En sak som är lite jobbig är att han nu i två nätter i rad har kissat igenom sin blöja och är helt dyngsur när han vaknar. Vi trodde att det berodde på att han växt ur den lilla blöjan och köpte därför den större modellen. Men det hjälpte inte eftersom han kissade igenom den i natt också.. Är det någon som har nåt tips på vad man kan göra?
Idag ska vi inte göra någonting alls! Jag är helt slut och idag regnar det dessutom ute, så jag tror faktiskt att vi bara blir inne idag. Kan vara skönt det också ibland! 🙂

2 reaktioner på “Tiden bara rusar iväg”

  • Martha skriver:

    Det enda tips jag kan ge är att ordentligt se till så att snoppen ligger neråt och inte råkar va böjd åt sidan… Annars vet jag inte. Vidar har också kissat igenom blöjan några gånger. Inte kul alls.

  • Ida: skriver:

    Jag brukade byta blöjan på Ellie i sängen när hon sov en gång på natten. Eller möjligtvis vid matning. 🙂 kanske att hon vaknade men den smällen fick jag tyvärr ta. Kram

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *