Snart helg

Nu är snart denna onsdagen över och äntligen börjar helgen närma sig igen. Idag har vi varit ute och träffat Sara. Det blev en promenad på lite över 1 mil och en massa snack om allt och inget. Det känns så skönt att få komma ut och snacka av sig lite på dagarna. Imorgon ska vi träffas igen. Då kommer hon hit och passar på Filip medan jag ska till tandläkaren igen och finputsa mina tänder. 🙂
Till helgen kommer mina föräldrar hit och hälsar på. Dom är bara här två dagar, så det blir väl att äta middag ihop på lördagen och sen hotellfrukost på söndag. Jag ÄLSKAR hotellfrukost så vi tar tillfället i akt att joina dom på söndag morgon på hotellet dom bor på. 🙂 Mums!
Nu ska vi snart lägga oss här hemma. Vi håller tummarna stenhårt för lite mera sömn i natt! Jag känner att jag skulle behöva sova lite längre än bara två timmar i sträck. Godnatt!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *