Tänder bland annat

Godmorgon!
Bilden är tagen från min Instagram @Oslofru

Igår hade jag inte tid över till bloggen tyvärr. Jag var ju först hos tandläkaren och fixade till mina tänder, så nu är dom så fina, så fina! Hon slipade till dom så att dom blev raka och alldeles perfekta 😉 Sara var så söt och kom och passade på Filip som tur var eftersom han inte somnade i vagnan på vägen dit. Så hon satt och lekte med honom i provrummet medan jag blev fin i munnen. Sen när jag var klar så gick vi på en promenad i friska luften i hopp om att FIlip skulle sova, så att jag kunde vila när vi kom hem. Men så fort vi kom innanför dörren så vaknade han. Så då började jag städa här hemma och sen på kvällen kom en tjej och skulle köpa lite skor. 
Det är så bra tycker jag att man kan köpa och sälja med varandra. Det jag inte längre vill ha kanske någon annan vill ha. Så då kan man ju ge bort de för en billig peng istället för att slänga. Smart tycker jag!
Efter att hon gått så ville jag och bara mysa i soffan. Ta det lugnt och inte göra någonting alls. Denna helgen har vi nämligen fullt upp! Idag ska vi träffa en vän till och hennes dotter. Vi ska äta tacos och umgås, så det ska bli jättetrevligt. Och sen imorgon så kommer mina föräldrar hit och stannar till på söndag. Riktigt kul helg!
Nä, plikten kallar! Måste ta hand om Filip! Ha en fin fredag! 🙂

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *