Allt på samma gång

Vilken härlig dag jag har haft idag och den är ännu inte slut! Jag har hunnit med både gym och en promenad på 5 km med min lilla prins! 
Tiden går så fort nu och snart kommer dagen då vi faktiskt ska flytta till vårt hus. Så att sälja lägenheten närmar sig med stormsteg och vi måste verkligen sätta igång och packa ihop och gå igenom alla våra saker här i lägenheten. Vad ska vi ha med oss? Vad ska vi slänga? Vad kan man sälja? osvosv. Filip somnade när vi var ute och gick förut, så jag har hunnit med och duscha och nu vaknade han och kollar lite på tv. Så nu tänkte jag att jag ska börja gå igenom allt som ligger i tvbänken. Av någon anledning har den blivit platsen för allt ”skräp” som vi inte vet vart vi ska ha någonstans.
Jag undrar om han förstår vad som händer på tvn? Kanske bebisar är smartare än vi tror? 😉

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *