Doppresenter

Nu har vi skickat ut all inbjudningar till Filips namngivningsceremoni. Vi hoppas såklart att alla vi bjudit kan komma, men vi förstår också om alla inte har möjlighet eftersom vi alla bor i olika länder. 🙂 Satt och tänkte lite på vad man egentligen önskar sig i ”doppresent”. Nu börjar ju Filip bli lite större och kan ha kläderna lite längre. Därför kan det vara kul att få kläder till honom. Sen är ju nappar någonting som vi ständigt tappar bort, så de antar jag att man aldrig kan få nog av! Det samma gäller filtar. 
Nu har ju våran lilla prins börjat vilja vara med oss mycket mer. Så därför borde vi köpa en Stokke tripp trapp stol. Men funderar på att vänta med det tills vi har flyttat till huset. Men är det någon som tycker att det är en bra present så tackar vi ju inte nej till den heller! 😉 Hehe. 
Sen är ju självklart inte presenter ett måste alls! Huvudsaken är att alla samlas, äter gott och firar att vår son har kommit till världen! Tycker det ska bli så himla kul att samla släkt och vänner och jag längtar jättemycket tills dagen är kommen för vår namngivningsceremoni!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *