Hemma idag

Godmorgon!
I natt har Filip varit mindre sugen på att sova. Vi tror att han har kommit in i en ny utvecklingsperiod och är därför lite mer grinig än vanligt. Han vil suga på sina händer hela tiden och har svårt att komma till ro. Att somna verkar skrämma honom och han har svårt att slapna av. Men tydligen är detta helt normalt vid 3 månaders ålder och han är ju snart 3 månader. Det är både kul och jobbigt att han vill vara vaken och är mer med. Jag älskar det på dagarna när han är glad, snackar och suger på händerna. Han ser så lycklig ut! Men på nätterna hade jag önskat att han kunde låta bli att hitta händerna eftersom det gör att han vaknar och inte vill somna om. I natt har han varit mer eller mindre vaken sen klockan 2!!
Är det någon som har nåt bra tips så tar jag gärna emot! 🙂
Lite sömn verkar i alla fall inte påverka Filip. Han ligger här så glad och sprudlande! När jag ser honom så fylls jag av energi och vem vill egentligen sova när man i stället kan vara vaken och umgås med kärleken i ens liv? Jag vill så gärna utnyttja varje sekund vi har tillsammans, så det gör mig ingenting att han vill gå upp så här tidigt. 🙂 Men däremot stannar vi nog hemma idag. Jag har träningsvärk till tusen och det kan vara skönt att bara stanna inne och inte göra någonting alls. 

1 reaktion på “Hemma idag”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *