Så underbar

Det år en massa saker som ska hinnas med på morgonen! Filip har sovit lite bättre i natt och vi låg i sängen och myste ända till klockan 8 i morses. Sen gick vi upp, jag har klätt på mig, sminkat mig, druckit kaffe, fotograferat saker som ska säljas, städat, plockat ur diskmaskinen, slängt in en tvätt, ammat, ätit frukost, bytt blöja och klätt på Filip och nu äntligen har jag satt mig i soffan med datorn och ska skriva här och sen betala lite räkningar.
Mitt i all stress så såg jag denna lappen på köksbordet:
Det är saker som detta som hela tiden påminner mig om vilken fantastiskt underbar man jag har. Jag är så lyckligt lottad som har träffat en människa som honom och jag sätter verkligen stort pris på hur han är mot mig. Snällare, mer omtänksam och kärleksfull person får man verkligen leta efter! Han är allt jag någonsin kunnat önska mig och han och Filip är det viktigaste och bästa i mitt liv. Jag älskar dig M
 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *