Mammas going

Plötsligt slog det mig som en blixt från klar himmel. Feber. Jag satt i soffan och kände mig helt förstörd av trötthet. Så jag la mig ner när Filip hade somnat till och kände hur illamåendet började komma smygandes. Jag fick inte vila länge innan Filip vaknade och då kände jag mig alldeles febrig och iskall. Usch. Vet inte vad som slog mig, men hoppas verkligen inte det blir värre än så här. Jag har tagit en paracet nu och känner mig lite bättre. Som tur är så är min son snäll idag och har mest legat och halvsovit i sin babysitter. Mammas lilla going, det är nästan som att han känner av att jag behöver lugn och ro. 🙂
Idag har han finkläderna på sig som han fick av av T&T. 
Nu ska jag lägga mig och vila igen. 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *