PPP – promenad, pizza och pt ;)

Godmorgon!
Igår var jag ute och snurrade hela dagen. Min mamma var här och jobbade på Ullevål sjukhus och skulle sluta jobba klockan 15. Så jag och Filip gick en promenad hemifrån för att möta henne. Men så blev hon försenad någon timma, så vi fick gå omkring och vänta. Men tillslut kunde vi inte vänta längre eftersom jag hade tid med min PT. Totalt var vi ute och gick i 2 timmar och 10 minuter! 
Som tur var så var det milt och skönt ute. Och vackert vid Ullevål.
Sen var det som sagt tid på gymmet med PT. Det gick bra och vi gick igenom ett nytt program som jag ska köra nu en månad tills vi ses nästa gång.
Efter jag varit där så bjöd vi på middag här hemma till min mamma, min bror och hans tjej. Vi gjorde hemmagjord pizzasallad och pizza, en med serranoskinka, campinjon och en med lax, räkor, spenat och fetaost.
Mumsfillibabba! Riktigt gott blev det! 
Idag hoppas jag att jag får träffa min mamma en snabbis igen innan hon ska flyga vidare. Annars har vi inte så mycket planerat. Kanske kommer hem så att jag får springa på gymmet en snabbis. Vi får se! Yolo, carpe diem och allt vad man säger! 😉

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *