Dejt

Nu sticker jag och iväg på dejt. Vi ska gå på restaurangen Sawan på Frogner. Min bror och hans tjej kommer och är barnvakt åt Filip. Det är första gången någonsin som vi lämnar honom i några timmar. Jag är skitnervös om jag ska vara ärlig, men hoppas att jag kan slappna av när vi väl är borta. Vi har laddat upp med pizza, chips, popcorn kakor och godis här, så dom ska nog ha det mysigt! Nu ska vi snart åka. Känns nästan lite pirrigt i magen att vi ska iväg på romantisk dejt, det var så länge sen nu! 🙂

1 reaktion på “Dejt”

  • Ida m: skriver:

    Hej:) ge Filip en mjuk leksak /en liten filt i handen som han kan greja med i munnen. Han kanske upptäcker händerna mer då och om de e tidiga tänder på g så hjälper de mot kliandet i munnen 🙂 inte för liten så han får in hela i munnen såklart. bara ett tips! Kram Ida <3

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *