Dejten

Igår hade jag och det så oerhört mysigt på våran lilla dejt på restaurangen Sawan.
På vägen dit så var vi lite smått oroliga för hur det skulle gå att lämna Filip, men det tog inte lång tid innan vi klarade av att slappna av och njuta av att vi faktiskt var själva för en liten stund.
Sawan var en jättefin restaurang med otroligt god asiatisk delicatess mat.
Eftersom vi valde att gå ut och äta redan vid femtiden så var vi dom första att sätta oss. Men efter någon timma så var det nästan fullt. 
Det fanns så otroligt mycket gott att välja på ur menyn. så vi bad kocken att sätta ihop en meny så att vi fick smaka på så mycket som möjligt. Vi åt sashimi, foie gras, maki, krabba, tigerräkor, sprängd anka och goda dessärter.
Jag tog en creme brule till efterrätt med hallon, choklad och en supergod sorbet. ska alltid prova på nya saker och beställde en ”Jungle farm”.
 Allting smakade helt fantastiskt och vi var jättenöjda med kvällen! 
Jag är en stor vinfantast och unnade mig ett glas Riesling för första gången på ett år! Det smakade helt fantastiskt gott till maten. Dock blev jag lite fnissig och kände av alkoholen efter bara två klunkar. Men det gjorde ju bara kvällen ännu roligare! 🙂
Vi hade verkligen en supermysig kväll och satt på Sawan i lite över 2 timmar. Men när vi hade ätit upp så kollade vi på varandra och sa ”Ska vi åka hem till Filip nu?”. Vi saknade honom båda två och kunde knappt bärga oss tills vi fick krama om honom igen!
Väl hemma hade det gått jättebra! Filip hade varit så go och glad hela tiden. Det var skönt med en dejtkväll och få komma ut och rå om varandra lite. Men vi älskar vår lilla familj och det dröjer nog en stund innan vi vill lämna våran älskade son igen. 🙂

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *