Dagsformen

Jag börjar få konturer på magen igen. Nu har jag tränat i en månad och väger 60 kg och känner mig mycket starkare. Men jag har fortfarande en lång väg att gå tills jag är 100% nöjd! I mina ögon så finns det inget snyggare än en vältränad och hälsosam kropp, plus att man mår mycket bättre om man rör på sig och äter nyttigt!
Jag skulle aldrig få för mig att banta eller svälta mig själv. Tro mig, jag äter massor eftersom jag ammar och det är viktigt att Filip får i sig tillräckligt med näring. Men jag rör på mig dagligen och tränar ca 2-3 gånger i veckan.
Nu ska jag snart ta med mig Filip ut på en promenad. Solen skiner så då är det exta härligt att komma ut! Som vanligt ska jag ringa och prata med mamma. Ni kanske inte visste det om mig, men jag är en väldigt familjekär tjej och pratar med mina föräldrar dagligen. Jag och mamma pratar minst en timma i telefon varje dag! 😀 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *