Massor med mys

Godmorgon! Idag är vi som vanligt uppe med tuppen. Igår pratade jag och om hur viktigt det är att man inte glömmer av varandra nu under tiden med nyfödd liten bäbis. All energi och fokus går ju såklart till honom. I vanliga fall så brukar vi gå och lägga oss samtidigt som vi lägger Filip, men igår stannade vi uppe en stund och myste efter att Filip somnat.
Då myste vi till det rijält med en sen middag. Det är så viktigt att man tar vara på tiden vi får bara vi två. Jag älskar min son och jag älskar att vara med honom, men jag älskar min man också och vi får inte glömma av att visa det för varandra. Tror det är väldigt lätt hänt, men det ska bli ändring på det! Från och med nu blir det minst lika många pussar på min stora pojke som på min lilla! Nästan i alla fall 😉

1 reaktion på “Massor med mys”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *