Tankar

Godmorgon!
I natt har vi sovit som vanligt. Uppe en gång och ammade och sen ville han inte sova mer när klockan var 6.15. Så vi har varit uppe ett tag nu i mörkret. Jag har tändt lite ljus och druckit kaffe. 
Jag har tänkt så oerhört mycket sen vi var och kollade på vårt hus i måndags. Alla möjliga tankar snurrar i mitt huvud, men framför allt bra tankar angående hur vi ska inreda huset. En sak som slog mig var att jag inte bara vill ha vita väggar, utan i sovrummet och kanske hallen önskar jag att ha en färg. 
Jag hittade denna bilden och kom fram till att en grå färg kunde vara riktigt fint och behagligt i ett sovrum. Jag får dra med mig och åka och bestämma lite färger som dom kan måla rummen med från början, så att vi slipper ta tag i det efter att vi flyttat in.
Idag ska vi inte göra någonting alls! Jag har sån fruktansvärd träningsvärk i hela kroppen och idag orkar jag definitivt inte gå en mil som jag brukar göra! Så idag är TVn min bästa vän, och Filip då såklart! 😉

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *