Våran helg

Godmorgon!
Igår satt jag inte vid datorn alls, utan ville spendera varenda sekund som gick med min familj. Efter frukost igår så gjorde vi oss iordning och gick ut på en lång promenad till andra sidan av stan för att kolla i en interiörbutik som sålde Ralph Lauren. När vi hade varit där och kollat så blev vi jättehungriga, så då gick vi och satte oss på Jacob Aal.
Maten var jättegod och precis lagom tills vi  hade ätit upp så vaknade Filip.
Han var såklart också hungrig. Som tur var så hade vi förberett oss på en lång dag på stan och eftersom jag tycker det är lite obehagligt att amma offentligt så har vi alltid med oss flaska med mjölk i fall Filip skulle bli hungrig. Jag har självklart ingenting emot mammor som väljer att amma offentligt, men det är bara ingenting för mig och det fungerar lika bra för oss att pumpa och ge på flaska! 🙂
När vi kom hem så såg vi att vi hade promenerat runt i nästan 1,5 mil! Kändes skönt att komma hem och sätta sig på soffan! Sen på kvällen så kollade vi på film och myste här hemma. Idag är det söndag och inga speciella planer står på schemat. Kanske en promenad och lite plock här hemma. Men inget mer avancerat än så. 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *