Vecka 10

Godmorgon!
Nu är det måndag igen och bara en vecka kvar innan jg ska hem till Sverige i två veckor. Idag ösregnar det ute, så då blir det ingen promenad. Däremot ska jag se till att gymma när M kommer hem. Det ska bli skönt eftersom det var en vecka sen jag var där sist nu. Imorgon har jag inte några speciella planer mer än att packa och städa. På torsdag kommer det nämligen en mäklare hit och ser på lägenheten. Vi ska ju sälja så småningom, så det ska bli kul att höra vad han säger angående pris och när vi måste börja lägga ut lägenheten för visning och så.
M ska ta ledigt torsdag och fredag så att vi får en långhelg tillsammans innan jag ska åka till Sverige. Vi ska väl inte göra något speciellt mer än att bara vara med varandra och Filip såklart. 🙂

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *