Lite konstig

Jag satte ju i en hormonspiral för exakt en vecka sen nu och tror att den kanske påverkar mig lite. Sen jag satte i den har jag fått lite fetare hy, svettas mer, känner mig sugen på sötsaker och är allmänt trött och nedstämd. Jag är väldigt känslig av mig och blir lätt påverkad av diverse läkemedel, så att jag känner av dessa hormoner förvånar mig inte. Frågan är bara om det är i början det känns och att man sen vänjer sig, eller om jag alltid kommer känna så här. Jag tänker ge spiralen en månad, men känner jag att det är jobbigt så tar jag ut den helt enkelt! 
Idag ska jag och Filip till fysioterapeuten igen. Allting är bra med Filip, men har man börjat gå dit så vill dom gärna följa upp var tredje vecka bara för att. Så vi traskar gärna dit och kollar så att allt är toppen med min lilla älskling!
Sen ikväll så ska ut och äta middag, så då blir jag och min prins ensamma. Så då blir det mys med popcorn och romantisk komedie på tv och en massa mys!
Nu ska jag äta frukost och sen fortsätta packa här hemma. Jag fick massa gjort igår och packade totalt 5 flyttlådor! Flytten närmar sig med stormsteg! 🙂

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *