Husesyn

Igår körde vi runt som galningar och kollade på möbler. Av någon anledning så bestämde vi oss för att beställa möbler så att vi inte flyttar in i ett helt tomt hus. Så igår hittade vi det perfekta bordet och stolarna, men så kom vi på att det kanske inte riktigt skulle få plats i huset. Så då tog vi oss turen ut för att mäta lite grann.
Och ses å långt dom hade kommit på bara en vecka!
Det var ruggigt kallt, men väldigt tur att vi åkte dit! För när vi mätte om bordet och stolarna skulle få plats så insåg vi att det skulle bli lite trångt. Vi hade nämligen spanat in oss på ett 160*160 bord. Men då fick vi tänka om!
Efter flera timmars letande så hittade vi tillslut det perfekta bordet och dom perfekta stolarna! 100*230 cm bord. Kommer passa vårt hus perfekt! Så dom beställde vi! 🙂 Dock kommer jag inte visa er förän dom står i huset. 🙂
Idag skiner solen och vi har tänkt att gå ut på stan och kolla lite grann. Sen tänkte vi luncha med min bror och hans tjej, om dom har lust och kan. Vi är ju uppe med tuppen som vanligt och antar att dom sover fortfarande. 🙂 Kan dom inte så blir det lunch på oss själva! Tänkte sätta oss på någon uteservering vid havet.
Nu kallar plikten! Blöjbyte på lillen. Ha en fin dag så länge!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *