Lördagen

Godmorgon!
Igår hade vi en helt perfekt dag tillsammans! Vi var alla tre relativt utvilade och vaknade med ett leende på läpparna. Solen sken och allt var toppen! Så vi bestämde oss för att gå ut en sväng på stan och njuta lite av solen.
Vid lunchtid så satte vi oss på Ds Louise på Akerbrygge och beställde in ett glas Riesling och musslor.
Där satt vi länge och gottade oss i solen.
Filip sov under hela tiden, vilket var väldigt skönt så att vi kunde få lite tid för varandra. Det var lite småkyligt att sitta utomhus, men vad gör man inte när solen är framme för första gången på flera veckor! 😉
Efter lunchen så gick vi runt lite vid havet innan vi sen bestämde oss för att ta oss hem. Väl hemma så ammade jag Filip och sen gick vi hem till min bror och hans tjej. Det var kul som vanligt att träffas och snacka lite. Sen på kvällen gick vi hem och åt min specialitet, Spagetti och köttfärssås.
tyckte att det blev den godaste han någonsin ätit i sitt liv! 🙂 Så det var ju lyckat!
Efter middagen så myste vi upp oss i soffan och kollade vi på film – Grandpa.
Riktigt kul faktiskt som jag rekommenderar alla som gillar Jackass att se! 😉
Idag skiner solen igen. Dock är vi helt slut eftersom grannen hade vild fest igår och höll oss vakna mellan 3-5 mitt i natten. Väldigt respektlösa eftersom vi M gick och sa till dom två gånger utan att dom la av… Menmen, vi ska trots sömnbrist gå ut och träffa några vänner på promenad och fika.
Men nu först blir det frukost! 😉

2 reaktioner på “Lördagen”

  • Martha skriver:

    Ni ser ut att ha det riktigt skönt på bryggan 🙂 Underbart! Och musslor som är så gott med. Ska vi faktiskt laga ikväll med (fick det i vår ICA-matkasse den här veckan). Vi får komma och hälsa på er i vår så kan vi sitta i solen på bryggan och ha det gött 🙂

  • Elin skriver:

    Såg riktigt härligt ut 🙂

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *