Älskade Sverige

Vilken härlig morgon! Igår kom jag hem till mina föräldrar. Filip var så go och glad hela kvällen, men på natten så vaknade han 1 gång i timman och ville äta. Så tyvärr tror jag nu att det är dags att ge han lite morsmjölksersättning i tillägg till min amning. Jag har nämligen mindre mjölk nu än vad jag har haft och det blir ju lite dumt eftersom han växer och blir större och vill ha mer.. Så idag när vi vaknade så tog jag och mamma en långpromenad i det fantastiskt sköna vårvädret för att köpa lite ersättning.
Det var så skönt att komma ut i det fina vädret och Filip låg så sött i vagnen och kollade på den blå himlen.
Nu är vi hemma igen och ska snart äta lunch innan vi ska köra mamma till sjukhuset. Hon ska operera sin fot..
Sen när vi kommer hem igen ska jag och pappa bada i deras bubbelpool och njuta av det härliga vädret så får mamma passa på Filip. 🙂
En underbar start på vår lilla semester här hemma. Saknar min man oerhört mycket dock, men räknar dagarna tills vi ses igen. <3

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *