Värsta någonsin

Hej!
Igår skrev jag ingenting här eftersom det hade varit den värsta natten någonsin sen Filip föddes! Jag tänkte inte när jag skulle åka hit att han kanske behövde en resesäng, utan tänkte att han kunde sova i sin vagn. Men ajabaja så fel man kan ha! Han har ju blivit en riktigt stor pojke nu och får verkligen inte plats att sova i sin säng. Så han vaknade ju så fort han rörde sig och höll  mig därför vaken hela natten. Han sov ca 30 minuter och sen vakna. Detta gjorde ju att han var världens grinigaste, mest övertrötta ungen i världen igår och gjorde det inte lätt för mamma. Jag och FIlip grät i kapp av utmattning. 
Men i natt har han sovit i sin nya resesäng som är stor och rymlig så att han kan röra på sig som han vill när han sover. Så i natt sov han från 10 – 1 och från 2 – 6 !
Det kändes underbart att vakna idag och se soluppgången och dom fina färgerna på himmelen. Filip är mycket goare och gladare idag! 
Nu ska vi äta frukost och sen ska jag ut och springa intervaller. Mamma ska passa på FIlip och ta tiden. Det ska bli så himla skönt att få träna lite igen! 🙂

1 reaktion på “Värsta någonsin”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *