Tänder på gång?

Kan det vara så att tänderna redan är på gång här? Filip har händerna i munnen jäääämt och drägglar en hel del. Han är supersnäll och nästan aldrig grinig, men kan det vara tänder ändå? Jag har hört att dom blir väldigt ledsna och till och med kan få feber när tänderna kommer? Men Filip är så go och glad! Det är bara det att det verkar som att det kliar eftersom han ständigt måste gnaga på något.
Det är så spännande allting och det händer något nytt varje dag! Idag är vädret lite ostadigt, men tror det blir en morgonpromenad på oss ändå. Vi är ju uppe så tidigt och har ingenting annat att göra direkt. Sen senare idag så kommer Filips gammelmormor och gammelmorfar hit på middag. Det ska bli mysigt!
Nu ska jag dricka min kaffe så att jag blir lika vaken som min prins. 🙂

1 reaktion på “Tänder på gång?”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *