Fika

Igår var jag och fika med mina barndomskompisar. Det var så himla mysigt och vi hade en massa att prata om! Speciellt nu när både jag och Ida blivit mammor.
Ida fick barn, Ellie ett år och fyra dagar innan jag fick Filip. Det var så kul att se hur go och glad lilla Ellie var. Så mycket det är som händer på ett år! Tänk att min lilla pojk kommer vara så stor om ett år 🙂
Det gick jättebra under hela fikan och Filip var glad hela tiden. Jag tror han kände av att Ida var så lugn när hon höll honom. Det är sån skillnad när han träffar vuxna som är vana vid barn, jämnfört när han träffar folk som inte har barn. Det var så kul att se hur bekväm han var under hela fikan. <3
Söta Elin med Ellie. 🙂
Det var så sjukt kul att träffa mina vänner och det var alldeles för länge sen sist! Det blir ju så när man bor i olika länder antar jag. Vi får se om vi hinner ses en stund igen innan jag åker tillbaka till Oslo!
Idag regnar det och vi har inga direkta planer. Filip sov lite halvdåligt i natt, så jag hoppas att få sova lite middag på dagen idag. Imorgon ska vi åka till Göteborg och gå lite på stan och på fredag kommer min bästa vän från förr hit och hälsar på! Vi har inte träffats på väldigt många år så det ska bli kul att träffa henne och hennes son. 🙂
Nu blir det frukost och sen ska vi ut i regnet! 😉 Ha en fin dag!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *