Lätt renovering innan vi ska sälja lägenheten

Hej.
 
Eftersom min underbara lilla familj har flytt landet och besöker Filip´s besteföräldrar i sverige. (ni måste vara eniga i att bästeföräldrar låter mycket mysigare, plus att det inte låter så gammalt 😉  ) 
Så får jag den stora äran att färdigställa våran lägenhet för fotografering och visning, vi har valt att sätta kakel och fräsha upp köket och även måla om hela vardagsrummet. Så dom senaste dagarna har det varit ett koas här hemma 🙂
 
Bordet har blivit ”verkstad”  (tur att det redan var vitt sedan tidigare) =P 
Hela vardagsrummet är totalt kaos, men det ger mig ett ypperligt tillfälle att rensa i det där j**la kråkboet bakom Tv´n 😉 
Färdig med hela rummet 🙂 
Detta är den dryck som hållit mig ilivet och gett mig krafter till att utföra detta extremt tunga och tidskrävade arbete ;))) hehe. i bakrunden ser ni även resultat på köket =) 
 
Lägenheten vi bor i ligger i ett väldigt lättsålt område så vi ororar oss inte för at vi inte skall få sålt. Vi valde hellre att fräscha upp lägenheten så vi får fler budgivare i en eventuell budrunda. dessutom ska det inte finnas saker som folk kan klaga på och få ett grundlag till att diskutera pris.
En lägenhet i samma hus blev sålt för 320.000 kr över taxering för 3 veckor sedan. så det är lov att hoppas 🙂
 
Utöver denna renoveringen så saknar jag min lilla familj så otroligt mycket att det gör ont i mig varje sekund. Älskar dom så otroligt mycket och känner mig inte hel utan dom, jag har världens mest fantastiska, kärleksfulla fru <3 och framför allt är hon så förståede och stöttar mig i det jag driver med (även fast jag jobbar 10-12h dagar) 🙂 hon är det bästa som hänt mig ! Sedan har vi ju skapat världens goaste lilla pojke som betyder allt för oss ! det är så otroligt jobbig att ens skriva om hur stor den saknaden är, då det lätt faller en tår… 
Jag längtar så otroligt mycket till måndag då dom kommer hem igen, då jag får natta min son igen som jag alltid gjort, att få krypa ner brevid min fru och hålla om henne till vi somnar <3
 
Nu blev det kanske lite mycket på en och samma gång här… men jag är ingen ”proffsbloggare” 😉
 
//M
 

1 reaktion på “Lätt renovering innan vi ska sälja lägenheten”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *